SPECTACOL CARITABIL PENTRU IOANA!


Grupul de muzica FARGOLINO, ANDRA SI RAZVAN GOGAN, impreuna cu trupa de dans AMICII ,au organizat un SPECTACOL CARITABIL PENTRU IOANA.

Si tu o poti ajuta

17032013106

ioana

Ioana-Diana Niţă. Până la vârsta de 1 an şi 4 luni, micuţa a fost un copil normal. Însă, la un an şi patru luni, în urma unei răceli, i s-a declanşat o boală cu urmări foarte grave: Distrofie neuroaxonală infantilă, o boală genetică foarte rară, care afectează axonii, acea parte a celulelor nervoase care transmit impulsurile de la creier spre corp.

Această boală cauzează pierderea progresivă a vederii, a controlului muşchilor, precum şi a capacităţilor mentale, pierderea controlului asupra capului şi a capacitătii de a sta şi de a merge, precum şi deteriorarea vorbirii.

În prezent, Ioana are 3 ani şi nu mai vorbeşte deloc, nu îşi mai foloseşte mânuţele şi picioruşele, capul nu şi-l mai ţine şi nu mai ştie să mestece şi să bea.

La aceasta boală, termenul de viaţă este limitat, iar Ioanei i s-au mai dat doi ani de trăit. Cu toate acestea, Anda Niţă, mama fetiţei, nu a renunţat să lupte pentru copilul ei. Singura ei şansă de a-şi îmbunătăţi situaţia şi de a-i fi prelungită viaţa este un program intensiv de terapie care se face în Antalya.

Ioana ar trebui să facă anual câte 10 şedinte de delfinoterapie, care costă în total 4.000 de euro.

CONTUL IN CARE SE POATE DONA: RO 39 BRDE 445 SV 5222 708 4450S
TITULAR: Niţă Anda Mihaela

Publicitate