Gradina de legume organice Rusia


Am gasit cateva elemente foarte importante in acest articol,de fapt sunt mai multe articole interesante pentru noi cei care cultivam in sistem BIO,dar,ce mi-a atras atentia au fost imaginile si platformele .Ideea este ca sunt destul de bune de crescut legumele, si eu aveam in cap asemenea idee,problema consta ca pe fiecare an ele trebuie mereu desfacute si pamantul schimbat.Ideea este sa iti faci din timp platformele cu composturi intr-un alt loc iar anul urmator sa le ai deja gata facute.Pentru cei care au un teren foarte mare poate sa isi imparta in 2 un lot,o parte o va putea folosi pentru platforme gata pentru insamantat,plantat,o parte pentru compost,respectiv viitoarele platforme pentru rasaduri sau si seminte.

Articolul Publicat din Rusia http://colxoz.com/organicheskij-ogorod-chto-i-kak/

 

органический огород

 

Ce este o gradina de legume organice?  Această întrebare a fost pusa de mai multe persoane, și în timp ce unii se întreabă ei înșiși  …
În scopul de a fi de succes în crearea-o grădină de legume organice, veți avea nevoie pentru a face o mulțime de eforturi și un plan clar.. Ai nevoie pentru a pregăti solul, îmbogătirea cu nutrienti si continua sa-l protejeze de efectele nocive ale diferitelor insecte.

Grădinăritul organic este diferit de modalitățile tradiționale de grădinărit din 2 aspecte principale – utilizarea îngrășămintelor și a produselor de combatere a dăunătorilor. Fertilității terenurilor depinde de conținutul său din 3 componente: azot, fosfor și potasiu.

Azotul promovează apariția de foi groase de plante. . Fosforul întărește rădăcinile de plante, si potasiu protejeaza plantele de boli și de temperaturi extreme. Acestea nutrient 3 necesară nici o plantă, situat in sol alcalin pentru mai mult de un oraș. În horticultură tradițional de a îmbogăți îngrășămintele aplicate terestre.

Utilizarea compostului reprezintă o metodă foarte eficientă de îmbogățire organice de pe pământ.  Compostul poate face cu ușurință acasă de grădină și deșeuri alimentare. Frunze, iarbă cosită, ace de pin, buruieni, vârfurile de morcovi, fructe și legume stricate, gunoi de grajd, etc Este posibil să se aplice pentru un compost bun.  Reacția de descompunere ecologică în promovarea apariția bacteriilor și a fungilor din sol.  Acest lucru vă permite să convertiți azot în amoniac și nitrați diferite, care sunt utile pentru plante.  Acest proces se numeste nitrificare.  Compostul poate fi amestecat cu fosfați (amestec natural de fosfor si calciu).  Potasiul se gaseste in lemn de frasin, tulpini de tutun, alge marine, saruri de potasiu. . Toate cele de mai sus pot fi utilizate în orașe organice.

Nivelul zero indică saturația de acid extrem de pământ.. Nivelul 14 prezinta, de asemenea, conținut excesiv de alcaline.  7 – indică faptul că solul este neutru. Modul cel mai accesibil și eficient pentru a crește nivelul pH-ului din sol este de tuf.  În dolomită var conține magneziu, care este adesea lipsește în sol. Pentru a reduce alcalinitatea solului, se adaugă sulf. Cu grădinărit organic folosit, de asemenea, alte metode de combatere a dăunătorilor. Astfel, ideea de bază este monitorizarea constantă a dăunătorilor.Această idee se bazează pe faptul, că nu este în întregime să scape de dăunători, precum și de a menține numărul lor la un nivel acceptabil, menținând în același timp un echilibru natural.

Dacă vreti plante  rezistente la atacul de dăunători, aveți nevoie pentru a utiliza paraziti naturali, care va ucide insectele dăunătoareFertilizarea solului cu mulci, va fi capabil de a elibera solul de la expunerea directă la lumina soarelui, așa cum a fost lumina soarelui promovează dăunători. Toate aceste metode în acest articol vă va ajuta pe termen lung pentru a obtine recolta bogata, sanatoasa din grădina proprie.

Mai multe articole interesante le gasiti aici http://colxoz.com/

 

Publicitate