In Vacanta la Munte


Bucurie   multa……………..intristare cat cuprinde         😀  ,am ales tocmai aceasta perioada pentru a scapa de frig si de zapada,numai ca nu am avut noroc ,avem si frig dar si zapada.   😀

 

 

Asa ca am zis sa ne mai dam o sansa poate,poate vremea v-a tine si cu noi,………cine stie?!!!  😀 ,

daca nu asta este,vorba sotului ne urcam in masina si facem Pastele la casuta de la tara unde este muuuuult mai cald.

Asa suntem noi sudisti mai frigurosi,dar vorba sotului decat sa stai in camera la hotel sa nu poti iesi ca este frig si uneori mai si ninge ,mai bine mergem la casuta noastra de la tara.

De plictisit nu prea ai timp ca suntem cu destui colegi de la Um,care au si copii ,doar totusi sa stai asa mult in camera mai ca ii dau dreptate sotului.

Am surprins si cateva pozici,aici unde suntem cazati am facut doar in apartament foto,in incinta nu avem voie pentru ca este un obiectiv militar si este lezne de inteles.

Maine vrem sa mergem la Manastirea Sinaia,macar pe acesta sa apucam sa o vedem,asta daca nu ninge si este prea tare frig afara,oricum daca vom reusi sa rezistam eroic aici 7 zile va tin la curent,insa eu prevad ca vom pleca mai devreme . 😀

 

 

 

 

 

 

 

La foto pe aparat este setata gresit data,noi abia astazi pe 09,am sosit la Sinaia.

Cam asta a fost tot pentru astazi mergem mai tarziu sa papam de seara ,si aici asi face o mica paranteza,au o mancare suuuper buna,personalul  prompt, servirea  este ireprosabila,si au niste preturi suuper.

La pranz am comandat 4 ciorbite,pui,perioare,porc si burta,2 portii snitele de pui si cartofi pentru copii si pentru noi 2 portii de tochitura cu mamaliguta,apa plata ,suc ,4 prajiturele cost total 29 lei ,pai la bani astia tot sa mananci 4 persoane.

In privinta mancarii ,sunt foarte multumita mai ca m-asi  muta aici,pentru ca ,costurile pentru o masa sunt la fel ca si acasa,uneori chiar mai putin decat ar costa acasa,dar ce fac eu cu frigul????!!!!  😀

Maine am sa va tin la curent daca vom rezista eroic toata perioada programata aici.

Sa aveti o zi minunata.

Pe curand Maria

 

 

 

 

 

 

Publicitate